QUADRE III-57.NOMBRE D'ESTABLIMENTS A LES ILLES BALEARS. ALTES I
BAIXES DURANT L'EXERCICI 2011 |
Sector/fase |
NOMBRE D'ESTABLIMENTS (principi del període) |
Nre. altes |
Nre. baixes |
F |
E |
A |
D |
M |
O |
F |
E |
A |
D |
O |
F |
E |
A |
D |
O |
1. Carn i derivats |
97 |
22 |
101 |
33 |
646 |
76 |
5 |
4 |
|
1 |
3 |
7 |
|
5 |
11 |
2. Peixos,mol·luscs bivalves i
derivats |
20 |
17 |
99 |
12 |
9 |
17 |
|
3 |
1 |
1 |
1 |
|
2 |
3. Ous i derivats |
1 |
15 |
27 |
5 |
|
11 |
1 |
1 |
|
5 |
|
4. Llet i derivats |
97 |
25 |
13 |
0 |
1 |
20 |
|
4 |
|
5. Greixos comestibles,
excepte mantega |
22 |
27 |
7 |
3 |
2 |
0 |
|
1 |
|
2 |
|
6. Cereals i derivats |
692 |
6 |
17 |
13 |
110 |
0 |
|
6 |
|
7 |
|
7. Vegetals i derivats |
67 |
70 |
143 |
20 |
42 |
0 |
3 |
|
13 |
|
3 |
|
7 |
|
8. Edulcorants naturals i
derivats, mel i … |
80 |
35 |
12 |
2 |
1 |
0 |
5 |
5 |
|
2 |
|
9. Condiments i espècies |
11 |
12 |
15 |
1 |
|
0 |
11 |
|
1 |
|
10. Aliments estimulants,
espècies vegetals ... |
20 |
10 |
0 |
2 |
|
0 |
3 |
|
2 |
|
2 |
|
11. Menjars preparats i cuines
centrals |
165 |
34 |
8 |
11 |
12563 |
30 |
|
2 |
10 |
|
3 |
2 |
|
1 |
|
12. Alimentació especial i
complements alimentaris |
2 |
2 |
20 |
|
29 |
0 |
|
13. Aigües de beguda envasades |
42 |
9 |
9 |
0 |
0 |
0 |
|
1 |
|
1 |
|
14. Gelats |
25 |
|
5 |
1 |
8 |
0 |
18 |
|
1 |
|
15. Begudes no alcohòliques |
20 |
10 |
10 |
1 |
2 |
0 |
9 |
5 |
|
1 |
|
16. Begudes alcohòliques |
125 |
25 |
42 |
24 |
4 |
0 |
|
5 |
|
18 |
|
9 |
|
6 |
|
17. Additius, aromes i
coadjuvants |
16 |
7 |
9 |
3 |
0 |
0 |
4 |
1 |
|
1 |
|
2 |
|
18. Materials en contacte amb
aliments |
14 |
|
9 |
1 |
0 |
0 |
2 |
|
1 |
|
19. Establiment polivalent |
|
40 |
600 |
61 |
259 |
0 |
|
61 |
|
26 |
|
20. Establiments que irradien |
|
Font: elaboració
pròpia. |
F: fabricants o
elaboradors. |
E: envasadors de
producte elaborat per altra raó social. |
A: magatzemista
distribuïts. |
D: distribuidor
sense dipòsit. |
M: minorista. |
O: altres
establiments com escorxadors, sales de desquarterament,llotjes, mercats
majoristes, etc. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|