QUADRE III-57.NOMBRE D'ESTABLIMENTS A LES ILLES BALEARS. ALTES I BAIXES DURANT L'EXERCICI 2011
Sector/fase NOMBRE D'ESTABLIMENTS (principi del període) Nre. altes Nre. baixes
F E A D M O F E A D O F E A D O
1. Carn i derivats 97 22 101 33 646 76 5 4 1 3 7 5 11
2. Peixos,mol·luscs bivalves i derivats 20 17 99 12 9 17 3 1 1 1 2
3. Ous i derivats 1 15 27 5 11 1 1 5
4. Llet i derivats 97 25 13 0 1 20 4
5. Greixos comestibles, excepte mantega 22 27 7 3 2 0 1 2
6. Cereals i derivats 692 6 17 13 110 0 6 7
7. Vegetals i derivats 67 70 143 20 42 0 3 13 3 7
8. Edulcorants naturals i derivats, mel i … 80 35 12 2 1 0 5 5 2
9. Condiments i espècies 11 12 15 1 0 11 1
10. Aliments estimulants, espècies vegetals ... 20 10 0 2 0 3 2 2
11. Menjars preparats i cuines centrals 165 34 8 11 12563 30 2 10 3 2 1
12. Alimentació especial i complements alimentaris 2 2 20 29 0
13. Aigües de beguda envasades 42 9 9 0 0 0 1 1
14. Gelats 25 5 1 8 0 18 1
15. Begudes no alcohòliques 20 10 10 1 2 0 9 5 1
16. Begudes alcohòliques 125 25 42 24 4 0 5 18 9 6
17. Additius, aromes i coadjuvants 16 7 9 3 0 0 4 1 1 2
18. Materials en contacte amb aliments 14 9 1 0 0 2 1
19. Establiment polivalent 40 600 61 259 0 61 26
20. Establiments que irradien
Font: elaboració pròpia.
F: fabricants o elaboradors.
E: envasadors de producte elaborat per altra raó social.
A: magatzemista distribuïts.
D: distribuidor sense dipòsit.
M: minorista.
O: altres establiments com escorxadors, sales de desquarterament,llotjes, mercats majoristes, etc.